Traškūs makaronai

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

550

kcal
Angliavandeniai

4.1

g
Baltymai

32.6

g
Riebalai

44

g

Ingredientai

  • 400 g CUKINIJŲ supjaustytų daržovių makaronų pjaustykle (400 g)

  • 2 v.š. kieto KOKOSŲ ALIEJAUS (54 g)

  • 4 LAIŠKINIAI SVOGŪNAI su galvomis (40 g)

  • 2 skiltelės susmulkinto ČESNAKO (6 g)

  • 1 a.š. šviežiai sutarkuoto IMBIERO (5 g)

  • 400 g plonai supjaustyto KIAULIENOS PILVO (400 g)

  • 1 v.š. OBUOLIŲ ACTO (11.4 g)

  • 4 v.š. AMINOS KOKOSŲ/TAMARI PADAŽAS (72 g)

  • AITRIŲJŲ PAPRIKŲ DRIBSNIŲ (2.2 g)

  • 1 puodelis smulkintų GRYBŲ (70 g)

  • 2 puodeliai smulkintų KALE KOPŪSTŲ LAPŲ (134 g)

  • 400 g leopardinio amorfofalo (konjac) šaknies miltų MAKARONAI “KONJAC NOODLE” (400 g)

  • 1/2 10 min išmirkintų ATLANTO JŪROS DARŽOVĖS SPAGHETTI, “SEA SPAGHETTI” (20 g)

  • 2 v.š. SEZAMŲ ALIEJAUS (24 g)

Paruošimo instrukcija

  • Sutarkuokite cukiniją į makaronų formas. Sudėkite jas ant popierinio rankšluosčio ir pabarstykite 1/2 a.š. druskos, kad padėtų druska ištraukti nereikalingą vandenį iš cukinijų. Pamirkykite jūros spaghetti šiltame vandenyje.
  • Švelniai pašildykite kokosų aliejų keptuvėje ir sudėkite laiškinius svogūnus, česnaką, imbierą, kiaulienos pilvą ir viską maišant 5 minutes pakepkite.
  • Įpilkite actą, aminos/tamari padažą, čili pipirų dripsnius ir užvirkite viską. Sumažinkite ugnį ir sudėkite grybus, cukinijas, makaronus, kale kopūstuss, konjac makaronus ir išmirkintus jūros spaghetti. Viską patroškinkite apie 10 min iki tol, kol suminkštės daržovės. Užlašinkite sezamo aliejaus ir viską išmaišykite. Skanaus!

Naujausi receptai