Kiaulienos pilvas su kopūstais

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

554

kcal
Angliavandeniai

2.2

g
Baltymai

34

g
Riebalai

45

g

Ingredientai (8 porcijos)

  • 4 CITRINOS ŽIEVELĖS (8 g)

  • 4 susmulkinto ČESNAKO skiltelės (15 g)

  • 1 sauja šviežių PETRAŽOLIŲ (8 g)

  • 960 g KIAULIENOS PILVO ir daugiau kitai dienai (960 g)

  • 2 v.š. ANČIŲ TAUKŲ (45 g)

  • 1 mažas smulkintas RAUDONAS SVOGŪNAS (60 g)

  • 1 a.š. šviežiai sutarkuoto IMBIERO (5 g)

  • 480 g smulkinto KINIŠKO KOPŪSTO (480 g)

  • 100 g KREMO CREME FRAICHE (100 g)

  • 2 v.š. SOJOS PADAŽO (Tamari) arba COCONUT AMINOS padažo (36 g)

  • 4 v.š. SEZAMŲ ALIEJAUS (48 g)

Paruošimo instrukcija

  • Įkaitinkite orkaitę iki 225C.
  • Sumaišykite citrinos žieveles, česnaką ir petražoles kartu. Suprieskoniuokite kiaulės pilvą druska ir pipirais, tada užtepkite sumaišytą citrinos žievelę, česnaką, petražoles. Susukite kiaulės pilvą į ritinį.
  • Kepkite kiaulės pilvą 45 min, po to sumažinkite kaitrą iki 140C ir toliau kepkite lėtai apie 2 val.
  • Įkaitinkite anties taukus keptuvėje ir švelniai pakepinkite svogūnus, imbierą ir česnaką. Susmulkinkite kinišką kopūstą į makaronų dydžio juosteles, įdėkite kepti į keptuvę apie 30 min. Įpilkite kremą, Tamari padažą, vištienos sultinį ir troškinkite viską apie 30 min.
  • Kiaulienos pilvą patiekite su troškintais kiniškais kopūstais. Skanaus!

    Naujausi receptai