Sviestinės salotos
Recipe by Patricia DalyKalorijos
125
kcalAngliavandeniai
1.3
gBaltymai
0.7
gRiebalai
13
gIngredientai
4 puodeliai SVIESTINIŲ SALOTŲ (200 g)
- Padažas
8 v.š. ALYVUOGIŲ ALIEJAUS (100.8 g)
4 v.š. OBUOLIŲ ACTO (45.6 g)
4 a.š. šviežių CITRINOS SULČIŲ (20 g)
1 skiltelė ČESNAKO (3 g)
2 a.š. GARSTYČIŲ (20 g)
2 a.š. JUODŲ PIPIRŲ ir HIMALAJŲ DRUSKOS (1 g)
Paruošimo instrukcija
- Nuplaukite salotas ir sudėkite į lėkštę. Visus padažo ingredientus sudėkite į blenderį ir gerai išmaišykite. Salotas apšlakstykite padažu. Skanaus!
- Sviestinės salotos patiekiamos kartu su piemenėlių pyragu!