Temaki

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

679

kcal
Angliavandeniai

2.6

g
Baltymai

34.3

g
Riebalai

58.3

g

Ingredientai

  • 1 v.š kietojo KOKOSŲ ALIEJAUS (27 g)

  • 120 g keptos VIŠTIENOS (120 g)

  • 2 lakštai JŪROS DUMBLIŲ (2 g)

  • 1/2 supjaustyto AVOKADO (110 g)

  • 1 puodelis ŠPINATŲ (30 g)

  • 1 a.š supjaustytų šviežių KRAPŲ (4 g)

Paruošimo instrukcija

  • Švelniai pakepinkite vištieną kokosų aliejuje.
  • Padalinkite 1 jūros dumblių lakštą į 2 dalis (iš 2 lakštų turėsite 4).
  • Įdėkite į jūros dumblių lakštą vištieną, supjaustytą avokadą, špinatus, pabarstykite krapais ir viską susukite į kūgius (Temaki). Skanaus!

Naujausi receptai