Temaki
Recipe by Patricia DalyKalorijos
679
kcalAngliavandeniai
2.6
gBaltymai
34.3
gRiebalai
58.3
gIngredientai (1 porcija)
1 v.š kietojo KOKOSŲ ALIEJAUS (27 g)
120 g keptos VIŠTIENOS (120 g)
2 lakštai JŪROS DUMBLIŲ (2 g)
1/2 supjaustyto AVOKADO (110 g)
1 puodelis ŠPINATŲ (30 g)
1 a.š supjaustytų šviežių KRAPŲ (4 g)
Paruošimo instrukcija
- Švelniai pakepinkite vištieną kokosų aliejuje.
- Padalinkite 1 jūros dumblių lakštą į 2 dalis (iš 2 lakštų turėsite 4).
- Įdėkite į jūros dumblių lakštą vištieną, supjaustytą avokadą, špinatus, pabarstykite krapais ir viską susukite į kūgius (Temaki). Skanaus!
- Temaki patiekiamas kartu su citrininėmis keto bombomis!