Piemenėlių pyragas

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

497

kcal
Angliavandeniai

3.3

g
Baltymai

27.3

g
Riebalai

41.8

g

Ingredientai (8 porcijos)

  • 3 v.š. kieto KOKOSŲ ALIEJAUS (81 g)

  • 700 g ĖRIENOS FARŠO (700 g)

  • 3 LAIŠKINIAI SVOGŪNAI (30 g)

  • 6 smulkiai supjaustytų SALIERŲ lazdelių (360 g)

  • 1 a.š. džiovintų ČIOBRELIŲ miltelių (1 g)

  • 1 v.š. POMIDORŲ TYRĖS “PASSATA” (30 g)

  • 230 g GRYBŲ (230 g)

  • DRUSKOS ir PIPIRŲ

  • 800 g gabaliukais supjaustytų SALIERŲ (800 g)

  • 230 g GRIUJERIO SŪRIO (230 g)

  • 60 g CREME FRAICHE KREMO (60 g)

  • 4 v.š. SVIESTO (59.2 g)

  • 1 KIAUŠINIS (50 g)

  • 1 a.š. PAPRIKOS (2.3 g)

Paruošimo instrukcija

  • Ištirpinkite kokosų aliejų keptuvėje, sudėkite ėrienos faršą ir lengvai pakepkite iki tol, kol mėsa praras žalios mėsos raudoną spalvą.
  • Sumažinus kaitrą sudėkite svogūnus, salierą, čiobrelius, pimidorų tyrę ir grybus. Pabarstykite druksa ir pipirais ir leiskite viskams pakepti apie 20 min iki tol kol daržovės suminkštės.
  • Tuo pačiu metu įkaitinkite orkaitę 180C. Apie 20 min garuose pavirkite salierą, tuomet jį su blenderiu gerai išplakite ir vieną puodelį šios saliero tyrės įdėkite į ėrienos faršą.
  • Įdėkite sūrį, kremą ir sviestą į likusią saliero tyrę. Įmuškite kiaušinį, suberkite papriką ir viską išmaišykite iki vientisos masės. Į kepimo formą sudėkite visą ėrienos mišinį su daržovėmis ir ant viršaus užpilkite salierų tyrę. Kepkite orkaitėje apie 30 min. Skanaus!

Naujausi receptai