Riešutų padas pagardintas vištienos paštetu
Recipe by Patricia DalyKalorijos
373
kcalAngliavandeniai
2.4
gBaltymai
23
gRiebalai
27.8
gIngredientai (4 porcijos)
500 g VIŠTIENOS KEPENĖLIŲ (500 g)
1 smulkintas SVOGŪNAS (60 g)
1/2 stiklinės RAUDONO VYNO (125 g)
3 skiltelės smulkinto ČESNAKO (9 g)
1 a.š. DIŽONO GARSTYČIŲ (10 g)
1 šakelė šviežio ROZMARINO (5 g)
2 šakelės šviežio ČIOBRELIO (8 g)
1 v.š. šviežių CITRINOS SULČIŲ (15 g)
1/2 puodelio OŽKŲ SVIETO (119 g)
50 g RIEŠUTŲ PADO (50 g)
Paruošimo instrukcija
- Pakepinkite kepenėles, svogūnus keliuose šaukšteliuose sviesto iki tol, kol kepenėlės patamsės, o svogūnai suminkštės.
- Įpilkite vyną, sudėkite česnaką, garstyčias, žoleles ir citrinos sultis. Virkite neuždengę dangčiu, kol išgaruos didžioji dalis skysčio.
- Viską sudėkite į blenderį ir gerai išmaišykite. Papildomai įdėkite ožkų sviesto, pagal skonį druskos ir pipirų.
- Kepenėles tepkite ant riešutų pado (picos pado). Skanaus!