Riešutų padas pagardintas vištienos paštetu

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

373

kcal
Angliavandeniai

2.4

g
Baltymai

23

g
Riebalai

27.8

g

Ingredientai (4 porcijos)

  • 500 g VIŠTIENOS KEPENĖLIŲ (500 g)

  • 1 smulkintas SVOGŪNAS (60 g)

  • 1/2 stiklinės RAUDONO VYNO (125 g)

  • 3 skiltelės smulkinto ČESNAKO (9 g)

  • 1 a.š. DIŽONO GARSTYČIŲ (10 g)

  • 1 šakelė šviežio ROZMARINO (5 g)

  • 2 šakelės šviežio ČIOBRELIO (8 g)

  • 1 v.š. šviežių CITRINOS SULČIŲ (15 g)

  • 1/2 puodelio OŽKŲ SVIETO (119 g)

  • 50 g RIEŠUTŲ PADO (50 g)

Paruošimo instrukcija

  • Pakepinkite kepenėles, svogūnus keliuose šaukšteliuose sviesto iki tol, kol kepenėlės patamsės, o svogūnai suminkštės.
  • Įpilkite vyną, sudėkite česnaką, garstyčias, žoleles ir citrinos sultis. Virkite neuždengę dangčiu, kol išgaruos didžioji dalis skysčio.
  • Viską sudėkite į blenderį ir gerai išmaišykite. Papildomai įdėkite ožkų sviesto, pagal skonį druskos ir pipirų.
  • Kepenėles tepkite ant riešutų pado (picos pado). Skanaus!

    Naujausi receptai