Manchego pica
Recipe by Patricia DalyKalorijos
644
kcalAngliavandeniai
5.2
gBaltymai
24.6
gRiebalai
58.2
gIngredientai (5 porcijos)
- RIEŠUTŲ PADAS
1.5 puodelio MIGDOLŲ MILTŲ (150 g)
1 puodelis maltų GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ (117 g)
1 v.š. KOKOSŲ MILTŲ (7 g)
1 KIAUŠINIS (50 g)
1/2 a.š. DRUSKOS (2.5 g)
35 g SVIESTO (35 g)
70 ml VANDENS (70 g.)
- PICOS VIRŠUS
2 v.š. švelnaus ALYVUOGIŲ ALIEJAUS (24.6 g)
3 smulkintos ČESNAKO skiltelės (9 g)
2 puodeliai GRAŽGARSČIŲ/RUCOLA SALOTŲ (60 g)
12 ALYVUOGIŲ (24 g)
18 nusausintų ANČIUVIŲ iš skardinės (54 g)
2 v.š. nusausintų KAPARĖLIŲ (17.2 g)
8 šviežios ARTIŠOKŲ ŠIRDELĖS (240 g)
300 g tarkuoto MANCHEGO SŪRIO (300 g)
Paruošimo instrukcija
- Pado paruošimas
- Įkaitinkite orkaitę 160C.
- Gaminkite picos padą sumaišant migdolų, graikinių riešutų ir kokosų miltus, kiaušinį, druską, sviestą ir vandenį. Jeigu tešla nedrėna tuomet įdėkite papildomai vandens. Į 30×30 cm kepimo skadą įdėkite kepimo popierių ir rankomis suformuokite picos padą.
- Kepkite apie 10-15 min.
- Picos viršus
- Švelniai pakepinkite česnaką ir rucola salotas alyvuogių aliejuje ir ištepkite šiuo mišiniu picos padą.
- Sudėkite visus likusius ingredientus ant picos pado. Užtarkuokite sūrį.
- Kepkite picą 10 min 200C temperatūroje. Skanaus!
- Kalafijorų ryžiai patiekiami su lašišų paplotėliais!