Manchego pica

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

644

kcal
Angliavandeniai

5.2

g
Baltymai

24.6

g
Riebalai

58.2

g

Ingredientai

  • RIEŠUTŲ PADAS
  • 1.5 puodelio MIGDOLŲ MILTŲ (150 g)

  • 1 puodelis maltų GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ (117 g)

  • 1 v.š. KOKOSŲ MILTŲ (7 g)

  • 1 KIAUŠINIS (50 g)

  • 1/2 a.š. DRUSKOS (2.5 g)

  • 35 g SVIESTO (35 g)

  • 70 ml VANDENS (70 g.)

  • PICOS VIRŠUS
  • 2 v.š. švelnaus ALYVUOGIŲ ALIEJAUS (24.6 g)

  • 3 smulkintos ČESNAKO skiltelės (9 g)

  • 2 puodeliai GRAŽGARSČIŲ/RUCOLA SALOTŲ (60 g)

  • 12 ALYVUOGIŲ (24 g)

  • 18 nusausintų ANČIUVIŲ iš skardinės (54 g)

  • 2 v.š. nusausintų KAPARĖLIŲ (17.2 g)

  • 8 šviežios ARTIŠOKŲ ŠIRDELĖS (240 g)

  • 300 g tarkuoto MANCHEGO SŪRIO (300 g)

Paruošimo instrukcija

  • Pado paruošimas
  • Įkaitinkite orkaitę 160C.
  • Gaminkite picos padą sumaišant migdolų, graikinių riešutų ir kokosų miltus, kiaušinį, druską, sviestą ir vandenį. Jeigu tešla nedrėna tuomet įdėkite papildomai vandens. Į 30×30 cm kepimo skadą įdėkite kepimo popierių ir rankomis suformuokite picos padą.
  • Kepkite apie 10-15 min.
  • Picos viršus
  • Švelniai pakepinkite česnaką ir rucola salotas alyvuogių aliejuje ir ištepkite šiuo mišiniu picos padą.
  • Sudėkite visus likusius ingredientus ant picos pado. Užtarkuokite sūrį.
  • Kepkite picą 10 min 200C temperatūroje. Skanaus!

Naujausi receptai