Raudonųjų kopūstų salotos

Raudonųjų kopūstų salotos

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

237

kcal
Angliavandeniai

2.5

g
Baltymai

1.6

g
Riebalai

24.5

g

Ingredientai (4 porcijos)

  • 12 v.š NAMINIO MAJONEZO (180 g)

  • 4 puodeliai žalių RAUDONŲJŲ KOPŪSTŲ (400 g)

  • 4 a.š. OBUOLIŲ ACTO (15.2 g)

  • Papildomai galite pagardinti:
  • 1 rūkyta/garuose ar grilyje kepta SKUMBRĖS FILE (150 g)

Paruošimo instrukcija

  • Sumaišykite majonezą ir obuolių actą.
  • Įdėkite susmulkintus raudonuosius kopūstus ir gerai išmaišykite. Galite papildomai pagardinti skumbre. Skanaus!

    Naujausi receptai