Naminis majonezas
Recipe by Patricia DalyKalorijos
104
kcalAngliavandeniaig
Baltymai
0.4
gRiebalai
11.4
gŠį naminį majonezą galite ir užsišaldyti.
Jeigu Jūsų imuninė sistema silpna naudokite pasterizuotus kiaušinius arba lengvai pakepinkite trynį keptuvėje prieš gaminant majonezą.
Majonezą galite pagardinti gvazdikeliais ar česnakais.
Ingredientai
1 didelis KIAUŠINIS (36 g)
1 v.š. CITRINOS SULČIŲ (15 g)
1/2 ALYVUOGIŲ ALIEJAUS (110 g)
1/4 skysto KOKOSŲ ALIEJAUS (52 g)
Paruošimo instrukcija
- Sudėkite visus ingredientus į siaurą stiklainį ir leiskite aliejau iškilti į paviršių. Kiaušinis gali būti naudojamas išimtas tiesiai iš šaldytuvo.
- Įdėkite trintuvą į stiklainį ir paviršiuje apie 20 s. pradėkite maišyti. Maišykite iki tol kol pasidarys kreminė konsistencija. Skanaus!
- Padažu gardinkite sveistines salotas!