Raudonasis pesto padažas
Recipe by Patricia DalyKalorijos
725
kcalAngliavandeniai
5.9
gBaltymai
4.9
gRiebalai
75.8
gŠis padažas yra nuostabus ingredientas pagardinantis mažai angliavandenių turinčius krekerius ar daržovių makaronus.
Ingredientai
1/2 a.š. KAJANO PIPIRŲ (0.9 g)
20 g šviežio BAZILIKO (20 g)
2 skiltelės ČESNAKO (6 g)
120 ml ALYVUOGIŲ ALIEJAUS (120 g)
30 g išmirkintų MOLIŪGŲ SĖKLŲ (30 g)
1 v.š. BALZAMIKO ACTO (10 g)
120 g SAULĖJE DŽIOVINTŲ POMIDORŲ (120 g)
1/2 a.š. HIMALAJŲ DRUSKOS (2.5 g)
Paruošimo instrukcija
- Per naktį išmirkinkite moliūgų sėklas, visus ingredientus sudėkite į blenderį ir išmaišykite. Skanaus!
- Raudonasis pesto padažas gali būti patiekiamas kartu su rūkyta silke su špinatais!