Raudonasis pesto padažas

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

725

kcal
Angliavandeniai

5.9

g
Baltymai

4.9

g
Riebalai

75.8

g

Šis padažas yra nuostabus ingredientas pagardinantis mažai angliavandenių turinčius krekerius ar daržovių makaronus.

Ingredientai

  • 1/2 a.š. KAJANO PIPIRŲ (0.9 g)

  • 20 g šviežio BAZILIKO (20 g)

  • 2 skiltelės ČESNAKO (6 g)

  • 120 ml ALYVUOGIŲ ALIEJAUS (120 g)

  • 30 g išmirkintų MOLIŪGŲ SĖKLŲ (30 g)

  • 1 v.š. BALZAMIKO ACTO (10 g)

  • 120 g SAULĖJE DŽIOVINTŲ POMIDORŲ (120 g)

  • 1/2 a.š. HIMALAJŲ DRUSKOS (2.5 g)

Paruošimo instrukcija

  • Per naktį išmirkinkite moliūgų sėklas, visus ingredientus sudėkite į blenderį ir išmaišykite. Skanaus!

Naujausi receptai