Lašišos paplotėliai

Lašišos paplotėliai

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

293

kcal
Angliavandeniai

1.4

g
Baltymai

24.8

g
Riebalai

20.6

g

Jeigu gaminate patiekalą kartu su lašišos kaulais (maltais) tuomet laukinė lašiša yra puikus kalcio šaltinis!

Ingredientai (4 porcijos)

  • 1 didelė konservuota laukinės LAŠIŠOS skardinė (su kaulais, nusausinta) (325 g)

  • 1 sutrinta ČESNAKO skiltelė (3 g)

  • 1 v.š. KRAPŲ, švieži arba džiovinti (4 g)

  • 1 v.š. PETRAŽOLIŲ, šviežios arba džiovintos (4 g)

  • 1 v.š. pilno grūdo GARSTYČIŲ (30 g)

  • 6 vnt. smulkiai supjaustytų SVOGŪNŲ LAIŠKŲ (60 g)

  • 1 a.š. šviežių CITRINOS SULČIŲ (5 g)

  • 2 dideli KIAUŠINIAI (130 g)

  • 2 a.š. KOKOSŲ MILTŲ (8 g)

  • 2 v.š. kieto KOKOSŲ ALIEJAUS (45 g)

Paruošimo instrukcija

  • Gerai sumalkite konservuotą lašišą, kad visi kaulai būtų sumalti. Įdėkite česnaką, prieskonines žoleles, svogūnus, citrinos sultis, kiaušinius ir viską išmaišykite. Masės surišimui naudokite kokosų miltus.
  • Įkaitinkite kokosų aliejų keptuvėje.
  • Suformuokite 4 lašišos paplotėlius ir įdėkite į įkaitusią keptuvę. Kepkite po 3-4 min iki tol kol kiekviena pusė paruduos. Skanaus!

Naujausi receptai