Kalafijorų ryžiai
Recipe by Patricia DalyKalorijos
265
kcalAngliavandeniai
3.6
gBaltymai
3.9
gRiebalai
26.5
gKalafijorų ryžiai yra labai populiarus garnynas mažai angliavandenių turinčioje mityboje. Kalafijorų ryžius galite paskaninti įvairiais kitais produktais: grybais, daržovėmis, svogūnais ir kt.
Ingredientai (4 porcijos)
2 a.š. ANČIŲ TAUKŲ (90 g)
400 g šviežių KALAFIJORŲ (400 g)
1 susmulkinta ČESNAKO skiltelė (3 g)
4 gabaliukai džiovintų POMIDORŲ, smulkiai supjaustytų (24 g)
1 a.š. KARIO miltelių (1.9 g)
Paruošimo instrukcija
- Ištirpinkite ančių taukus keptuvėje.
- Sumalkite kalafijorus virtuviniame kombaine/blenderyje iki tol kol vizualiai atrodys kaip ryžiai.
- Pakepinkite kalafijorų ryžius apie 10 min, įdėkite česnaką ir pomidorus, išmaišykite ir dar šiek tiek pakepinkite. Skanaus!
- Kalafijorų ryžiai patiekiami su lašišų paplotėliais!