Kalafijorų ryžiai

Kalafijorų ryžiai

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

265

kcal
Angliavandeniai

3.6

g
Baltymai

3.9

g
Riebalai

26.5

g

Kalafijorų ryžiai yra labai populiarus garnynas mažai angliavandenių turinčioje mityboje. Kalafijorų ryžius galite paskaninti įvairiais kitais produktais: grybais, daržovėmis, svogūnais ir kt.

Ingredientai (4 porcijos)

  • 2 a.š. ANČIŲ TAUKŲ (90 g)

  • 400 g šviežių KALAFIJORŲ (400 g)

  • 1 susmulkinta ČESNAKO skiltelė (3 g)

  • 4 gabaliukai džiovintų POMIDORŲ, smulkiai supjaustytų (24 g)

  • 1 a.š. KARIO miltelių (1.9 g)

Paruošimo instrukcija

  • Ištirpinkite ančių taukus keptuvėje.
  • Sumalkite kalafijorus virtuviniame kombaine/blenderyje iki tol kol vizualiai atrodys kaip ryžiai.
  • Pakepinkite kalafijorų ryžius apie 10 min, įdėkite česnaką ir pomidorus, išmaišykite ir dar šiek tiek pakepinkite. Skanaus!

Naujausi receptai