Kreminis brokolių omletas
Recipe by Patricia DalyKalorijos
697
kcalAngliavandeniai
2.7
gBaltymai
20.2
gRiebalai
67.8
gIngredientai (2 porcijos)
1 v.š. ANČIŲ RIEBALŲ (45 g)
1 traškią BEKONO/ŠONINĖS JUOSTELĘ (20 g)
100 g KREMINĖS BROKOLIŲ KOŠĖS (100 g)
1/2 a.š. džiovintų ČIOBRELIŲ (0.5 g)
2 KIAUŠINIAI (100 g)
DRUSKOS ir PIPIRŲ pagal skonį
Paruošimo instrukcija
- Pašildykite šoninę ir brokolių košę ančių riebaluose ant vidutinės ugnies apie 5-10 min.
- Kartu išplakite kiaušinius ir čiobrelius, įberkite druskos ir pipirų.
- Supilkite išplaktus kiaušinius ant bekono ir brokolio. Uždenkite dangčiu ir pakepkite iki tol kol kiaušinies sukietės. Skanaus!