Kreminis brokolių omletas

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

697

kcal
Angliavandeniai

2.7

g
Baltymai

20.2

g
Riebalai

67.8

g

Ingredientai (2 porcijos)

  • 1 v.š. ANČIŲ RIEBALŲ (45 g)

  • 1 traškią BEKONO/ŠONINĖS JUOSTELĘ (20 g)

  • 100 g KREMINĖS BROKOLIŲ KOŠĖS (100 g)

  • 1/2 a.š. džiovintų ČIOBRELIŲ (0.5 g)

  • 2 KIAUŠINIAI (100 g)

  • DRUSKOS ir PIPIRŲ pagal skonį

Paruošimo instrukcija

  • Pašildykite šoninę ir brokolių košę ančių riebaluose ant vidutinės ugnies apie 5-10 min.
  • Kartu išplakite kiaušinius ir čiobrelius, įberkite druskos ir pipirų.
  • Supilkite išplaktus kiaušinius ant bekono ir brokolio. Uždenkite dangčiu ir pakepkite iki tol kol kiaušinies sukietės. Skanaus!

    Naujausi receptai