Kreminė brokolių košė

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

149

kcal
Angliavandeniai

3.7

g
Baltymai

3.5

g
Riebalai

13.4

g

Ingredientai (4 porcijos)

  • 100 g KOKOSŲ ALIEJAUS (100 g)

  • 1 vidutinis susmulkintas SVOGŪNAS (150 g)

  • 2 susmulkintos skiltelės ČESNAKO (6 g)

  • 2 supjaustyti PORAI (300 g)

  • 1 a.š. CIBERŽOLĖS miltelių (2.2 g)

  • DRUSKOS ir PIPIRŲ pagal skonį (5 g)

  • 2 galvos susmulkintų BROKOLIŲ (600 g)

  • 100 ml naminio VIŠTIENOS SULTINIO (100 ml)

  • 1/2 šviežių CITRINOS SULČIŲ (20 g)

Paruošimo instrukcija

  • Ištirpinkite kokosų aliejų ir sudėkite svogūnus, česnaką ir porus. Viską pakepkite apie 5 min.
  • Įberkite ciberžolės miltelius, druską, pipirus, viską maišant pakepkite keletą minučių.
  • Sudėkite brokolį ir viską patroškinkite.
  • Įpilkite sultinį ir viską išmaišykite. Leiskite apie 12-15 min viskam pasitroškinti, kol brokolis taps minkštas.
  • Šiek tiek pravėsinkite masę, viską sudėkite į blenderį ir sumalkite iki vientisos masės-tyrės. Jeigu trūksta skonio pagardinkite druska, pipirais ir žinoma citrinų sultimis! Skanaus!

Naujausi receptai