Kreminė brokolių košė
Recipe by Patricia DalyKalorijos
149
kcalAngliavandeniai
3.7
gBaltymai
3.5
gRiebalai
13.4
gIngredientai (4 porcijos)
100 g KOKOSŲ ALIEJAUS (100 g)
1 vidutinis susmulkintas SVOGŪNAS (150 g)
2 susmulkintos skiltelės ČESNAKO (6 g)
2 supjaustyti PORAI (300 g)
1 a.š. CIBERŽOLĖS miltelių (2.2 g)
DRUSKOS ir PIPIRŲ pagal skonį (5 g)
2 galvos susmulkintų BROKOLIŲ (600 g)
100 ml naminio VIŠTIENOS SULTINIO (100 ml)
1/2 šviežių CITRINOS SULČIŲ (20 g)
Paruošimo instrukcija
- Ištirpinkite kokosų aliejų ir sudėkite svogūnus, česnaką ir porus. Viską pakepkite apie 5 min.
- Įberkite ciberžolės miltelius, druską, pipirus, viską maišant pakepkite keletą minučių.
- Sudėkite brokolį ir viską patroškinkite.
- Įpilkite sultinį ir viską išmaišykite. Leiskite apie 12-15 min viskam pasitroškinti, kol brokolis taps minkštas.
- Šiek tiek pravėsinkite masę, viską sudėkite į blenderį ir sumalkite iki vientisos masės-tyrės. Jeigu trūksta skonio pagardinkite druska, pipirais ir žinoma citrinų sultimis! Skanaus!
- Kreminė brokolių košė patiekiama kartu su ančių krūtinėlėmis!