Ančių krūtinėlės

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

543

kcal
Angliavandeniai

1

g
Baltymai

25.3

g
Riebalai

48.1

g

Ingredientai (8 porcijos)

  • 1 a.š. KOKOSŲ ALIEJAUS (3.7 g)

  • 8 mažos ANČIŲ KRŪTINĖLĖS su riebalais ir oda (125 g iš viso 1000 g)

  • 1/2 RAUDONOJO VYNO (62.5 g)

  • 100 g POMIDORŲ TYRĖS “PASSATA” (100 g)

  • 4 skiltelės smulkinto ČESNAKO (15 g)

  • DRUSKOS ir PIPIRŲ pagal skonį (5 g)

Paruošimo instrukcija

  • Įkaitinkite keptuvę ir ištirpinkite joje kokosų aliejų. Kuomet aliejus įkais pradėkite kepti anties krūtinėlę odele žemyn, kad atsiskirtų riebalai, taip odelė tampa traškesnė.
  • Kuomet ančių odelė taps traški ir ruda išimkite anties krūtinėlę iš keptuvės. Sudėkite į kleptuvę vyną, pomidorų tyrę ir visus likusius ingredientus bei preskonius. Šiek tiek sumažinkite kaitrą, leiskite išsiskirti sultims ir tuomet atgal sudėkite ančių krūtinėlę, kad prisisotintų padažo. Skanaus!

Naujausi receptai