Ančių krūtinėlės
Recipe by Patricia DalyKalorijos
543
kcalAngliavandeniai
1
gBaltymai
25.3
gRiebalai
48.1
gIngredientai (8 porcijos)
1 a.š. KOKOSŲ ALIEJAUS (3.7 g)
8 mažos ANČIŲ KRŪTINĖLĖS su riebalais ir oda (125 g iš viso 1000 g)
1/2 RAUDONOJO VYNO (62.5 g)
100 g POMIDORŲ TYRĖS “PASSATA” (100 g)
4 skiltelės smulkinto ČESNAKO (15 g)
DRUSKOS ir PIPIRŲ pagal skonį (5 g)
Paruošimo instrukcija
- Įkaitinkite keptuvę ir ištirpinkite joje kokosų aliejų. Kuomet aliejus įkais pradėkite kepti anties krūtinėlę odele žemyn, kad atsiskirtų riebalai, taip odelė tampa traškesnė.
- Kuomet ančių odelė taps traški ir ruda išimkite anties krūtinėlę iš keptuvės. Sudėkite į kleptuvę vyną, pomidorų tyrę ir visus likusius ingredientus bei preskonius. Šiek tiek sumažinkite kaitrą, leiskite išsiskirti sultims ir tuomet atgal sudėkite ančių krūtinėlę, kad prisisotintų padažo. Skanaus!
- Ančių krūtinėlės patiekiamos kartu su kremine brokolių koše!