Kepti smidrai

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

164

kcal
Angliavandeniai

1.7

g
Baltymai

7.3

g
Riebalai

14.2

g

Ingredientai (4 porcijos)

  • 1 pundelis šviežių SMIDRŲ (250 g)

  • 3 v.š. švelnaus ALYVUOGIŲ ALIEJAUS (37.8 g)

  • 4 v.š. tarkuoto PERMAZANO SŪRIO (60 g)

  • 1 sutrintos skiltelės ČESNAKO (3 g)

  • 1 a.š. DRUSKOS (5 g)

  • 1/2 a.š JUODŲJŲ PIPIRŲ (1.15 g)

Paruošimo instrukcija

  • Įkaitinkite orkaitę iki 220C.
  • Smidrus nuplaukite, nusausinkite, sudėkite į kepimo skardą (galite patiesti kepimo popierių) ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi (taip, kad būtų aliejumi padengti visi smidrai). Apibarstykite permazano sūriu, česnaku, druska ir pipirais.
  • Kepkite 12-16 min iki kol lengvai apskrus. Skanaus!

Naujausi receptai