Kepti smidrai
Recipe by Patricia DalyKalorijos
164
kcalAngliavandeniai
1.7
gBaltymai
7.3
gRiebalai
14.2
gIngredientai (4 porcijos)
1 pundelis šviežių SMIDRŲ (250 g)
3 v.š. švelnaus ALYVUOGIŲ ALIEJAUS (37.8 g)
4 v.š. tarkuoto PERMAZANO SŪRIO (60 g)
1 sutrintos skiltelės ČESNAKO (3 g)
1 a.š. DRUSKOS (5 g)
1/2 a.š JUODŲJŲ PIPIRŲ (1.15 g)
Paruošimo instrukcija
- Įkaitinkite orkaitę iki 220C.
- Smidrus nuplaukite, nusausinkite, sudėkite į kepimo skardą (galite patiesti kepimo popierių) ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi (taip, kad būtų aliejumi padengti visi smidrai). Apibarstykite permazano sūriu, česnaku, druska ir pipirais.
- Kepkite 12-16 min iki kol lengvai apskrus. Skanaus!
- Kepti smidrai patiekiami kartu su ėrienos kotletukais!