Ėrienos kotletukai
Recipe by Patricia DalyKalorijos
306
kcalAngliavandeniai
0.84
gBaltymai
19.7
gRiebalai
25
gIngredientai (4 porcijos. 16 vnt)
400 g maltos JAUTIENOS (400 g)
4 sutrintos skiltelės ČESNAKO (12 g)
1 kupinas a.š. pilno grūdo GARSTYČIŲ (10 g)
1/2 a.š. JUODŲJŲ PIPIRŲ (1.11 g)
1/2 a.š. AKMENS arba JŪROS DRUSKOS (2.5 g)
2 v.š. kapotų šviežių PETRAŽOLIŲ (8 g)
2 v.š. kietojo KOKOSŲ ALIEJAUS (45 g)
Paruošimo instrukcija
- Sudėkite visus ingredientus į maltą mėsą ir rankomis išminkykite iki vientisos masės.
- Suformuokite 16 apvalių kotletukų, įkaitinkite keptuvę su kokosų aliejumi ir kepkite kotletuką po 6 min iš kiekvienos pusės. Skanaus!
- Ėrienos kotletukai patiekiami kartu su keptais smidrais!