Ėrienos kotletukai

Ėrienos kotletukai

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

306

kcal
Angliavandeniai

0.84

g
Baltymai

19.7

g
Riebalai

25

g

Ingredientai (4 porcijos. 16 vnt)

  • 400 g maltos JAUTIENOS (400 g)

  • 4 sutrintos skiltelės ČESNAKO (12 g)

  • 1 kupinas a.š. pilno grūdo GARSTYČIŲ (10 g)

  • 1/2 a.š. JUODŲJŲ PIPIRŲ (1.11 g)

  • 1/2 a.š. AKMENS arba JŪROS DRUSKOS (2.5 g)

  • 2 v.š. kapotų šviežių PETRAŽOLIŲ (8 g)

  • 2 v.š. kietojo KOKOSŲ ALIEJAUS (45 g)

Paruošimo instrukcija

  • Sudėkite visus ingredientus į maltą mėsą ir rankomis išminkykite iki vientisos masės.
  • Suformuokite 16 apvalių kotletukų, įkaitinkite keptuvę su kokosų aliejumi ir kepkite kotletuką po 6 min iš kiekvienos pusės. Skanaus!

Naujausi receptai