Daržovių frittata

Daržovių frittata

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

513

kcal
Angliavandeniai

4.2

g
Baltymai

28.6

g
Riebalai

42.2

g

Ingredientai (4 porcijos)

  • 80 g KOKOSŲ ALIEJAUS (80 g)

  • 1 smulkiai supjaustytas PORAS (150 g)

  • 3 susmulkintos ČESNAKO SKILTELĖS (9 g)

  • 200 g mažų ŠPINATŲ (200 g)

  • 250 g SMIDRŲ (250 g)

  • 200 g FETA SŪRIO (250 g)

  • 10 vnt. KIAUŠINIŲ (500 g)

  • 1 a.š. CIBERŽOLĖS MILTELIŲ (2.25 g)

  • 1 a.š. KUMINO MILTELIŲ (2.25 g)

  • 1 a.š. DRUSKOS ir PIPIRŲ (5 g)

Paruošimo instrukcija

  • Įkaitinkite orkaitę iki 180C.
  • Įpilkite kokosų aliejų į keptuvę ir sudėkite smulkiai supjaustytą porą. Pakepinkite, įdėkite česnaką, išmaišykite ir pakepinkite.
  • Įdėkite špinatus, kuomet špinatai suglebs išjunkite ugnį. Sudėkite smidrus, fetos sūrį, įmuškite kiaušinius, pabarstykite prieskonius ir viską lengvai pamaišykite. Dėkite ir kepkite orkaitėje apytksliai 25-30 min. Skanaus!

Naujausi receptai