Daržovių frittata
Recipe by Patricia DalyKalorijos
513
kcalAngliavandeniai
4.2
gBaltymai
28.6
gRiebalai
42.2
gIngredientai (4 porcijos)
80 g KOKOSŲ ALIEJAUS (80 g)
1 smulkiai supjaustytas PORAS (150 g)
3 susmulkintos ČESNAKO SKILTELĖS (9 g)
200 g mažų ŠPINATŲ (200 g)
250 g SMIDRŲ (250 g)
200 g FETA SŪRIO (250 g)
10 vnt. KIAUŠINIŲ (500 g)
1 a.š. CIBERŽOLĖS MILTELIŲ (2.25 g)
1 a.š. KUMINO MILTELIŲ (2.25 g)
1 a.š. DRUSKOS ir PIPIRŲ (5 g)
Paruošimo instrukcija
- Įkaitinkite orkaitę iki 180C.
- Įpilkite kokosų aliejų į keptuvę ir sudėkite smulkiai supjaustytą porą. Pakepinkite, įdėkite česnaką, išmaišykite ir pakepinkite.
- Įdėkite špinatus, kuomet špinatai suglebs išjunkite ugnį. Sudėkite smidrus, fetos sūrį, įmuškite kiaušinius, pabarstykite prieskonius ir viską lengvai pamaišykite. Dėkite ir kepkite orkaitėje apytksliai 25-30 min. Skanaus!
- Daržovių frittata patiekiama kartu su brokoliais ir žaliuoju kreminiu padažu!