Spalvotosios salotos su upėtakiu
Recipe by Patricia DalyKalorijos
523
kcalAngliavandeniai
3.5
gBaltymai
25
gRiebalai
46
gIngredientai
2 puodeliai SVIESTINIŲ SALOTŲ (104 g)
1 sutarkuota maža MORKA (60 g)
4 lazdelės supjaustyto SALIERO (240 g)
8 v.š. tarkuoto SALIERO (64 g)
2 v.š. LUKŠTENTŲ KANAPIŲ SĖKLŲ (18 g)
4 a.š. MOLIŪGŲ SĖKLŲ (16 g)
12 v.š. šviežių LIUCERNOS DAIGŲ (36 g)
240 g rūkyto arba griliuje ruošto UPĖTAKIO (240 g)
1/2 puodelio AVOKADŲ ALIEJAUS (112 g)
2 a.š. OBUOLIŲ SIDRO ACTO (112 g)
2 a.š. DIJON GARSTYČIOS (16 g)
DRUSKOS ir PIPIRŲ pagal skonį
80 g SŪRIO, pvz. Griujerio sūrio (80 g)
Paruošimo instrukcija
- Į indą sudėkite daržoves, kanapių ir moliūgų sėklas, liucerną, upėtakį ir viską sumaišykite su sviestinėmis salotomis.
- Sumaišykite avokado aliejų, obuolių sidro actą, garstyčias, druską ir pipirus. Apšlakstykite salotas šiuo padažu. Ant viršaus užtarkuokite sūrio. Skanaus!