Spalvotosios salotos su upėtakiu

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

523

kcal
Angliavandeniai

3.5

g
Baltymai

25

g
Riebalai

46

g

Ingredientai

  • 2 puodeliai SVIESTINIŲ SALOTŲ (104 g)

  • 1 sutarkuota maža MORKA (60 g)

  • 4 lazdelės supjaustyto SALIERO (240 g)

  • 8 v.š. tarkuoto SALIERO (64 g)

  • 2 v.š. LUKŠTENTŲ KANAPIŲ SĖKLŲ (18 g)

  • 4 a.š. MOLIŪGŲ SĖKLŲ (16 g)

  • 12 v.š. šviežių LIUCERNOS DAIGŲ (36 g)

  • 240 g rūkyto arba griliuje ruošto UPĖTAKIO (240 g)

  • 1/2 puodelio AVOKADŲ ALIEJAUS (112 g)

  • 2 a.š. OBUOLIŲ SIDRO ACTO (112 g)

  • 2 a.š. DIJON GARSTYČIOS (16 g)

  • DRUSKOS ir PIPIRŲ pagal skonį

  • 80 g SŪRIO, pvz. Griujerio sūrio (80 g)

Paruošimo instrukcija

  • Į indą sudėkite daržoves, kanapių ir moliūgų sėklas, liucerną, upėtakį ir viską sumaišykite su sviestinėmis salotomis.
  • Sumaišykite avokado aliejų, obuolių sidro actą, garstyčias, druską ir pipirus. Apšlakstykite salotas šiuo padažu. Ant viršaus užtarkuokite sūrio. Skanaus!

    Naujausi receptai