Šilta košė
Recipe by Patricia DalyKalorijos
541
kcalAngliavandeniai
3.7
gBaltymai
18.1
gRiebalai
50.5
gGalite paskaninti šviežiomis šilauogėmis
Ingredientai (2 porcijos)
6 GRAIKINIAI RIEŠUTAI (60 g)
4 v.š. DŽIOVINTŲ KOKOSŲ (16 g)
4 v.š. MALTOS LINŲ SĖKLOS (18 g)
2 žiupsneliai AKMENS DRUSKOS (2 g)
1 puodelis verdančio VANDENS (250 g)
2 v.š. skysto KOKOSŲ ALIEJAUS (24 g)
1 kupinas kaušelis BALTYMINIŲ MILTELIŲ (30 g)
4 v.š. KOKOSŲ PIENO iš skardinės (90 g)
Paruošimo instrukcija
- Sudėkite graikinius riešutus, džiovintus kokosus, maltas linų sėklas ir druską į virtuvinį kombainą.
- Įdėkite kokosų aliejų ir 180 ml. verdančio vandens ir viską gerai išmaišykite virtuviniame kombaine. Leiskite pabūti minutei ar dviems, jeigu trūksta įpilkite papildomai vandens.
- Įdėkite kokosų pieną ir baltyminius miltelius. Gerai išmaišykite. Jeigu košė per daug lipni papildomai įpilkite vandens. Pagal poreikį galite pagardinti stevija. Skanaus!