Sardinių salotos
Recipe by Patricia DalyKalorijos
572
kcalAngliavandeniai
2.8
gBaltymai
25
gRiebalai
50
gIngredientai (2 porcijos)
3 puodeliai šviežių ŠPINATŲ (60 g)
1/2 kubeliais supjaustyto BAKLAŽANO (180 g)
2 skardines SARDINIŲ alyguogių aliejuje (210 g)
2 v.š. KAPARĖLIŲ (17.2 g)
90 g susmulkintų ARTIŠOKŲ (90 g)
2 v.š. VYNO ACTO (22.8 g)
6 v.š. ALYVUOGIŲ ALIEJAUS (75.6 g)
DRUSKOS ir PIPIRŲ
Paruošimo instrukcija
- Sumaišykite špinatus, kubeliais pjaustytus baklažanus ir sardines.
- Ant viršaus užbarstykite kaparėlius ir artišokus.
- Sumaišykite actą ir alyvuogių aliejų, apšlakstykite juo ir pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais. Viską gerai išmaišykite. Skanaus!