Sardinių salotos

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

572

kcal
Angliavandeniai

2.8

g
Baltymai

25

g
Riebalai

50

g

Ingredientai (2 porcijos)

  • 3 puodeliai šviežių ŠPINATŲ (60 g)

  • 1/2 kubeliais supjaustyto BAKLAŽANO (180 g)

  • 2 skardines SARDINIŲ alyguogių aliejuje (210 g)

  • 2 v.š. KAPARĖLIŲ (17.2 g)

  • 90 g susmulkintų ARTIŠOKŲ (90 g)

  • 2 v.š. VYNO ACTO (22.8 g)

  • 6 v.š. ALYVUOGIŲ ALIEJAUS (75.6 g)

  • DRUSKOS ir PIPIRŲ

Paruošimo instrukcija

  • Sumaišykite špinatus, kubeliais pjaustytus baklažanus ir sardines.
  • Ant viršaus užbarstykite kaparėlius ir artišokus.
  • Sumaišykite actą ir alyvuogių aliejų, apšlakstykite juo ir pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais. Viską gerai išmaišykite. Skanaus!

    Naujausi receptai