Raugintų kopūstų salotos

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

163

kcal
Angliavandeniai

3.7

g
Baltymai

1.8

g
Riebalai

15.2

g

Rauginti kopūstai kaip ir kitos raugintos daržovės yra ypatingai naudingi sveikai žarnyno mikroflorai palaikyti!

Ingredientai (4 porcijos)

  • 500 g RAUGINTŲ KOPŪSTŲ (500 g)

  • 1 puodelis SALIERO (110g)

  • 1 mažas smulkiai supjaustytas RAUDONASIS SVOGŪNAS (60 g)

  • 1/2 plonai pjaustyta ŽALIOJI PAPRIKA (80 g)

  • 1/2 puodelio OBUOLIŲ SIDRO ACTO (110 g)

  • 1/4 puodelio RAPSŲ arba švelnaus ALYVUOGIŲ ALIEJAUS (60 g)

  • 1/2 a.š. CIBERŽOLĖS miltetlių (1.1. g)

  • DRUSKOS ir PIPIRŲ pagal skonį

  • Papildomai:
  • 150 g BRATWURST DEŠRELĖS (150 g)

Paruošimo instrukcija

  • Sumaišykite visas daržoves ir raugintus kopūstus kartu.
  • Pagaminkite padažą iš obuolių sidro acto, ciberžolės, druskos ir pipirų. Šiuo padažu apšlakstykite salotas. Kartu su salotomis galima skanauti Bratwurst dešreles. Skanaus!

    Naujausi receptai