Raugintų kopūstų salotos
Recipe by Patricia DalyKalorijos
163
kcalAngliavandeniai
3.7
gBaltymai
1.8
gRiebalai
15.2
gRauginti kopūstai kaip ir kitos raugintos daržovės yra ypatingai naudingi sveikai žarnyno mikroflorai palaikyti!
Ingredientai (4 porcijos)
500 g RAUGINTŲ KOPŪSTŲ (500 g)
1 puodelis SALIERO (110g)
1 mažas smulkiai supjaustytas RAUDONASIS SVOGŪNAS (60 g)
1/2 plonai pjaustyta ŽALIOJI PAPRIKA (80 g)
1/2 puodelio OBUOLIŲ SIDRO ACTO (110 g)
1/4 puodelio RAPSŲ arba švelnaus ALYVUOGIŲ ALIEJAUS (60 g)
1/2 a.š. CIBERŽOLĖS miltetlių (1.1. g)
DRUSKOS ir PIPIRŲ pagal skonį
- Papildomai:
150 g BRATWURST DEŠRELĖS (150 g)
Paruošimo instrukcija
- Sumaišykite visas daržoves ir raugintus kopūstus kartu.
- Pagaminkite padažą iš obuolių sidro acto, ciberžolės, druskos ir pipirų. Šiuo padažu apšlakstykite salotas. Kartu su salotomis galima skanauti Bratwurst dešreles. Skanaus!