Pusryčių bandelės
Recipe by Patricia DalyKalorijos
712
kcalAngliavandeniai
3.9
gBaltymai
17.6
gRiebalai
68.6
gŠios pusryčių bandelės yra nuostabios tiems, kurie ilgisi miltinių produktų! Nepamirškite paskaninti sviestu ir Parmos kumpiu.
Ingredientai (6 porcijos)
1/5 puodelio MAKADAMIJŲ RIEŠUTŲ, nesūdytų (196.5 g)
3 KIAUŠINIŲ(150 g)
1 a.š. OBUOLIŲ ACTO (3.8 g)
1/4 KOKOSŲ PIENO (63 g)
60 g SVIESTO (60 g)
1/3 MIGDOLŲ MILTŲ (33 g)
1/3 KOKOSŲ MILTŲ (40 g)
1 a.š. VALGOMOSIOS SODOS (4 g)
1 a.š. HIMALAJŲ DRUSKOS (5 g)
- Papildomai galima įdėti:
2 v.š. SVIESTO (29.6 g)
2 gabalėlius PARMOS KUMPIO (34 g)
Paruošimo instrukcija
- Paruoškite ir įkaitinkite orkaitę 160C.
- Sumalkite makadamijos riešutus iki rupių miltų konsistencijos.
- Įdėkite kiaušinius, actą, pieną ir sviestą. Viską išmaišykite iki vientisos masės.
- Sudėkite visus sausus ingredientus į dubenį ir gerai išmaišykite. Visą masę sumaišykite su šlapia mase, kol gausis šlapia tešlos konsistencija.
- Suformuokite 6 bandeles ir kepkite 25 min. Suvalgykite tą pačią dieną arba užsišaldykite. Skanaus!