Priešuždegiminis vištienos karis

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

624

kcal
Angliavandeniai

4.1

g
Baltymai

30.4

g
Riebalai

54

g

Ingredientai

  • 2 v.š. kieto KOKOSŲ ALIEJAUS (81 g)

  • 2 supjaustyti maži RAUDONI SVOGŪNAI (100 g)

  • 3 skiltelės smulkiai pjaustyto ČESNAKO (9 g)

  • 1 a.š. šviežias sutarkuotas IMBIERAS (5 g)

  • 2 smulkiai supjaustyti ŽALI ČILI PIPIRAI (40 g)

  • 1 a.š. JUODŲJŲ GARSTYČIŲ SĖKLŲ (2 g)

  • 2 a.š. maltos KALENDROS (2 g)

  • 1 a.š. malto KUMINO (2 g)

  • 1 a.š. maltos CIBERŽOLĖS (2.2 g)

  • 375 g naminio VIŠTIENOS SULTINIO (375 g)

  • 8 VIŠTIENOS ŠLAUNELĖS su oda (600 g)

  • 3 puodeliai šviežių ŠPINATŲ (90 g)

  • 1 saują šviežios KALENDROS (10 g)

  • 4 v.š. SEZAMŲ ALIEJAUS (48 g)

Paruošimo instrukcija

  • Ištirpinkite kokosų aliejų didelėje keptuvėje ir pakepinkite svogūnus, česnaką, imbierą ir čili pipirus.
  • Kuomet bus minkšyi sudėkite visus prieskonius ir pakaitinkite juos, kal pajusite malonų prieskonių aromatą.
  • Įpilkite vištienos sultinį ir sudėkite vištienos šlauneles. Užvirkite ir leiskite viskam troškintis apie 45-60 min. iki tol, kol vištiena bus visiškai išsitroškinusi. Sudėkite špinatus ir leiskite jiems suglebti. Skanaus!

    Naujausi receptai