Priešuždegiminis vištienos karis
Recipe by Patricia DalyKalorijos
624
kcalAngliavandeniai
4.1
gBaltymai
30.4
gRiebalai
54
gIngredientai (4 porcijos)
2 v.š. kieto KOKOSŲ ALIEJAUS (81 g)
2 supjaustyti maži RAUDONI SVOGŪNAI (100 g)
3 skiltelės smulkiai pjaustyto ČESNAKO (9 g)
1 a.š. šviežias sutarkuotas IMBIERAS (5 g)
2 smulkiai supjaustyti ŽALI ČILI PIPIRAI (40 g)
1 a.š. JUODŲJŲ GARSTYČIŲ SĖKLŲ (2 g)
2 a.š. maltos KALENDROS (2 g)
1 a.š. malto KUMINO (2 g)
1 a.š. maltos CIBERŽOLĖS (2.2 g)
375 g naminio VIŠTIENOS SULTINIO (375 g)
8 VIŠTIENOS ŠLAUNELĖS su oda (600 g)
3 puodeliai šviežių ŠPINATŲ (90 g)
1 saują šviežios KALENDROS (10 g)
4 v.š. SEZAMŲ ALIEJAUS (48 g)
Paruošimo instrukcija
- Ištirpinkite kokosų aliejų didelėje keptuvėje ir pakepinkite svogūnus, česnaką, imbierą ir čili pipirus.
- Kuomet bus minkšyi sudėkite visus prieskonius ir pakaitinkite juos, kal pajusite malonų prieskonių aromatą.
- Įpilkite vištienos sultinį ir sudėkite vištienos šlauneles. Užvirkite ir leiskite viskam troškintis apie 45-60 min. iki tol, kol vištiena bus visiškai išsitroškinusi. Sudėkite špinatus ir leiskite jiems suglebti. Skanaus!