Parma kumpiu apvyniota žuvis

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

532

kcal
Angliavandeniai

4.8

g
Baltymai

26.3

g
Riebalai

44.2

g

Skumbrę galima keisti į kitą Jums patinkančią žuvį!

Ingredientai (8 porcijos)

  • 4 pusės SKUMBRĖS (800 g)

  • 8 PARMA KUMPIO (136 g)

  • 150 g SVIESTO/GHEE SVIESTO(150 g)

  • JŪROS DRUSKOS, JUODŲJŲ PIPIRŲ, CIBERŽOLĖS, 1 v.š. PETRAŽOLIŲ (4.4 g)

  • 4-6 plonai supjaustytų PORŲ (1000 g)

  • 1 taurė sauso BALTO VYNO (125 g)

  • 200 g pjaustytų GRYBŲ (200 g)

  • 200 g KREMO CREME FRAICHE (200 g)

Paruošimo instrukcija

  • Įkaitinkite orkaitę iki 180C.
  • Įsukite kiekvieną skumbrės pusę į du parmos kumpio gabalėlius.
  • Gausiai aptepkite sviestu, apibarstykite prieskoniais ir kepkite orkaitėje apie 20 min iki tol kol parmos kumpis taps traškus.
  • Tuo metu, kol kepa žuvis, porus pakepinkite svieste/ghee svieste/alyvuogių aliejuje didelėje keptuvėje apie 5 min. Įpilkite vyną ir leiskite užvirti, sudėkite grybus ir kremą. Leiskite viskam pavirti dar 5 min iki tol, kol grybai taps minkšti. Patiekite kartu su iškepta žuvimi ir apibarstykite petražolėmis, Galite papildomai pagardinti daržovėmis. Skanaus!

    Naujausi receptai