Parma kumpiu apvyniota žuvis
Recipe by Patricia DalyKalorijos
532
kcalAngliavandeniai
4.8
gBaltymai
26.3
gRiebalai
44.2
gSkumbrę galima keisti į kitą Jums patinkančią žuvį!
Ingredientai (8 porcijos)
4 pusės SKUMBRĖS (800 g)
8 PARMA KUMPIO (136 g)
150 g SVIESTO/GHEE SVIESTO(150 g)
JŪROS DRUSKOS, JUODŲJŲ PIPIRŲ, CIBERŽOLĖS, 1 v.š. PETRAŽOLIŲ (4.4 g)
4-6 plonai supjaustytų PORŲ (1000 g)
1 taurė sauso BALTO VYNO (125 g)
200 g pjaustytų GRYBŲ (200 g)
200 g KREMO CREME FRAICHE (200 g)
Paruošimo instrukcija
- Įkaitinkite orkaitę iki 180C.
- Įsukite kiekvieną skumbrės pusę į du parmos kumpio gabalėlius.
- Gausiai aptepkite sviestu, apibarstykite prieskoniais ir kepkite orkaitėje apie 20 min iki tol kol parmos kumpis taps traškus.
- Tuo metu, kol kepa žuvis, porus pakepinkite svieste/ghee svieste/alyvuogių aliejuje didelėje keptuvėje apie 5 min. Įpilkite vyną ir leiskite užvirti, sudėkite grybus ir kremą. Leiskite viskam pavirti dar 5 min iki tol, kol grybai taps minkšti. Patiekite kartu su iškepta žuvimi ir apibarstykite petražolėmis, Galite papildomai pagardinti daržovėmis. Skanaus!