Moliūgų duona

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

419

kcal
Angliavandeniai

4.2

g
Baltymai

13.7

g
Riebalai

38.5

g

Ingredientai (10 riekelių)

  • 70 g GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ (70 g)

  • 80 g BRAZILIŠKŲ RIEŠUTŲ (80 g)

  • 100 g džiovintų KOKOSO DROŽLIŲ (100 g)

  • 2 a.š. CINAMONO miltelių (4.6 g)

  • 1/2 a.š. KEPIMO MILTELIŲ (2 g)

  • 30 g BALTYMINIŲ MILTELIŲ (30 g)

  • 220 g žalio MOLIŪGO (220 g)

  • 2 dideli KIAUŠINIAI (114 g)

  • 20 g tirpinto SVIESTO (20 g)

Paruošimo instrukcija

  • Įkaitinkite orkaitę 170C.
  • Sumalkite graikinius, braziliškus riešutus ir kokosų drožles virtuviniame kombaine ir sudėkite į didelį dubenį.
  • Įdėkite cinamoną, kepimo miltelius ir baltyminius miltelius – viską gerai išmaišykite.
  • Sumalkite žalią moliūgą virtuviniame kombaine ir sudėkite moliūgo masę į indą.
  • Įmuškite kiaušinius, išmaišykite ir į mišinį įdėkite ištirpintą sviestą. Visą tešlą gerai išmaišykite.
  • Sudėkite šlapią tešlą į iš anksto suteptą kepimo formą ir kepkite moliūgų duoną 35 min. Skanaus!

    Naujausi receptai