Moliūgų duona
Recipe by Patricia DalyKalorijos
419
kcalAngliavandeniai
4.2
gBaltymai
13.7
gRiebalai
38.5
gIngredientai (10 riekelių)
70 g GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ (70 g)
80 g BRAZILIŠKŲ RIEŠUTŲ (80 g)
100 g džiovintų KOKOSO DROŽLIŲ (100 g)
2 a.š. CINAMONO miltelių (4.6 g)
1/2 a.š. KEPIMO MILTELIŲ (2 g)
30 g BALTYMINIŲ MILTELIŲ (30 g)
220 g žalio MOLIŪGO (220 g)
2 dideli KIAUŠINIAI (114 g)
20 g tirpinto SVIESTO (20 g)
Paruošimo instrukcija
- Įkaitinkite orkaitę 170C.
- Sumalkite graikinius, braziliškus riešutus ir kokosų drožles virtuviniame kombaine ir sudėkite į didelį dubenį.
- Įdėkite cinamoną, kepimo miltelius ir baltyminius miltelius – viską gerai išmaišykite.
- Sumalkite žalią moliūgą virtuviniame kombaine ir sudėkite moliūgo masę į indą.
- Įmuškite kiaušinius, išmaišykite ir į mišinį įdėkite ištirpintą sviestą. Visą tešlą gerai išmaišykite.
- Sudėkite šlapią tešlą į iš anksto suteptą kepimo formą ir kepkite moliūgų duoną 35 min. Skanaus!