Pusryčių sultinys

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

655

kcal
Angliavandeniai

2.2

g
Baltymai

21.4

g
Riebalai

62.5

g

Ingredientai

  • 2 v.š. kietojo KOKOSŲ ALIEJAUS (54 g)

  • 90 g VIŠTIENOS KEPENĖLIŲ (90 g)

  • 2 LAIŠKINIAI SVOGŪNAI su galvutėmis (20 g)

  • 2 griežinėliai RAUDONOJO PIPIRO (16 g)

  • 1 smulkinta skiltelė ČESNAKO (3 g)

  • 350 g NAMINIO VIŠTIENOS SULTINIO (350 g)

  • 1 lakštas džiovintų LAUKINIŲ JŪROS DUMBLIŲ “Kombu” (10 g)

  • DRUSKOS, PIPIRŲ, CIBERŽOLĖS ir KUMINO pagal skonį (5 g)

Paruošimo instrukcija

  • Ištirpinkite kokosų aliejų keptuvėje, pakepinkite kepenėles, svogūnus, pipirus ir česnaką.
  • Įpilkite vištienos sultinį, sudėkite dumblius ir leiskite viskam pavirti apie 5 min. Paskaninkite druska, pipirais, ciberžole ir kuminu. Skanaus!

    Naujausi receptai