Pusryčių sultinys
Recipe by Patricia DalyKalorijos
655
kcalAngliavandeniai
2.2
gBaltymai
21.4
gRiebalai
62.5
gIngredientai (1 porcija)
2 v.š. kietojo KOKOSŲ ALIEJAUS (54 g)
90 g VIŠTIENOS KEPENĖLIŲ (90 g)
2 LAIŠKINIAI SVOGŪNAI su galvutėmis (20 g)
2 griežinėliai RAUDONOJO PIPIRO (16 g)
1 smulkinta skiltelė ČESNAKO (3 g)
350 g NAMINIO VIŠTIENOS SULTINIO (350 g)
1 lakštas džiovintų LAUKINIŲ JŪROS DUMBLIŲ “Kombu” (10 g)
DRUSKOS, PIPIRŲ, CIBERŽOLĖS ir KUMINO pagal skonį (5 g)
Paruošimo instrukcija
- Ištirpinkite kokosų aliejų keptuvėje, pakepinkite kepenėles, svogūnus, pipirus ir česnaką.
- Įpilkite vištienos sultinį, sudėkite dumblius ir leiskite viskam pavirti apie 5 min. Paskaninkite druska, pipirais, ciberžole ir kuminu. Skanaus!