Miso sriuba

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

48

kcal
Angliavandeniai

2.3

g
Baltymai

1.6

g
Riebalai

3.5

g

Ingredientai (8 porcijos)

  • 25 g šviežio IMBIERO (25 g)

  • 5 skiltelės ČESNAKO (15 g)

  • 2 v.š. SEZAMŲ ALIEJAUS (24 g)

  • 1 puodelis GLUOSNINĖS KREIVABŪDĖS GRYBŲ (70 g)

  • 2 maži supjaustytų ASKALONINIAI ČESNAKAI (60 g)

  • 3 LAIŠKINIAI SVOGŪNAI (30 g)

  • 2 v.š. HARISSA ČILI PASTOS (12 g)

  • 2 kg naminio VIŠTIENOS SULTINIO (2000 g)

  • 2 v.š. MISO PASTOS (35 g)

  • 2 lakštai NORI JŪROS DUMBLIŲ (2 g)

  • 2 CIBERŽOLĖS ŠAKNŲ ir JUODŲJŲ PIPIRŲ miltelių (6.8 g)

  • 1 v.š. SOJOS PADAŽO TAMARI (18 g)

  • 2 puodeliai šviežių ŠPINATŲ (60 g)

Paruošimo instrukcija

  • Sumalkite imbierą ir česnaką iki pastos konsistencijos.
  • Pašildykite sezamų aliejų didelėje keptuvėje. Įdėkite imbiero/česnako pastą, grybus, česnakus, laiškinius svogūnus ir pakepinkite keletą minučių.
  • Įmaišykite harissa padažą ir įpilkite sultinį. Sudėkite miso pastą, jūros dumblius, ciberžolę, juoduosius pipirus ir tamari padažą. Viską išmaišykite.
  • Sudėkite špinatus ir leiskite sriubai virti apie 30 min. Skanaus!

    Naujausi receptai