Miso sriuba
Recipe by Patricia DalyKalorijos
48
kcalAngliavandeniai
2.3
gBaltymai
1.6
gRiebalai
3.5
gIngredientai (8 porcijos)
25 g šviežio IMBIERO (25 g)
5 skiltelės ČESNAKO (15 g)
2 v.š. SEZAMŲ ALIEJAUS (24 g)
1 puodelis GLUOSNINĖS KREIVABŪDĖS GRYBŲ (70 g)
2 maži supjaustytų ASKALONINIAI ČESNAKAI (60 g)
3 LAIŠKINIAI SVOGŪNAI (30 g)
2 v.š. HARISSA ČILI PASTOS (12 g)
2 kg naminio VIŠTIENOS SULTINIO (2000 g)
2 v.š. MISO PASTOS (35 g)
2 lakštai NORI JŪROS DUMBLIŲ (2 g)
2 CIBERŽOLĖS ŠAKNŲ ir JUODŲJŲ PIPIRŲ miltelių (6.8 g)
1 v.š. SOJOS PADAŽO TAMARI (18 g)
2 puodeliai šviežių ŠPINATŲ (60 g)
Paruošimo instrukcija
- Sumalkite imbierą ir česnaką iki pastos konsistencijos.
- Pašildykite sezamų aliejų didelėje keptuvėje. Įdėkite imbiero/česnako pastą, grybus, česnakus, laiškinius svogūnus ir pakepinkite keletą minučių.
- Įmaišykite harissa padažą ir įpilkite sultinį. Sudėkite miso pastą, jūros dumblius, ciberžolę, juoduosius pipirus ir tamari padažą. Viską išmaišykite.
- Sudėkite špinatus ir leiskite sriubai virti apie 30 min. Skanaus!