Lapinių kale kopūstų kokteilis
Recipe by Patricia DalyKalorijos
591
kcalAngliavandeniai
3.7
gBaltymai
21.9
gRiebalai
53.3
gSvarbu lapinius kale kopūstus pagarinti, kad sumažėtų juose esančių goitrogenų kiekis, kuris gali pakenkti skydliaukės veiklai.
Ingredientai (1 porcija)
1 v.š. kieto KOKOSŲ ALIEJAUS (27 g)
1 puodelis lengvai pagarintų KALE KOPŪSTŲ (50 g)
1 žiupsnelis AKMENS arba JŪROS DRUSKOS (1 g)
1 kaušelis BALTYMINIŲ MILTELIŲ (25 g)
1 a.š. CINAMONO miltelių (2.3 g)
1 v.š. OBUOLIŲ ACTO (22.8 g)
1 v.š. OŽKŲ SVIESTO (29.6 g)
150 g švaraus VANDENS (150 g)
Paruošimo instrukcija
- Sudėkite visus ingredientus į blenderį ir viską išplakite. Jeigu kokteilis bus per tirštas papildomai įpilkite vandens. Skanaus!