Lapinių kale kopūstų kokteilis

Lapinių kale kopūstų kokteilis

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

591

kcal
Angliavandeniai

3.7

g
Baltymai

21.9

g
Riebalai

53.3

g

Svarbu lapinius kale kopūstus pagarinti, kad sumažėtų juose esančių goitrogenų kiekis, kuris gali pakenkti skydliaukės veiklai.

Ingredientai (1 porcija)

  • 1 v.š. kieto KOKOSŲ ALIEJAUS (27 g)

  • 1 puodelis lengvai pagarintų KALE KOPŪSTŲ (50 g)

  • 1 žiupsnelis AKMENS arba JŪROS DRUSKOS (1 g)

  • 1 kaušelis BALTYMINIŲ MILTELIŲ (25 g)

  • 1 a.š. CINAMONO miltelių (2.3 g)

  • 1 v.š. OBUOLIŲ ACTO (22.8 g)

  • 1 v.š. OŽKŲ SVIESTO (29.6 g)

  • 150 g švaraus VANDENS (150 g)

Paruošimo instrukcija

  • Sudėkite visus ingredientus į blenderį ir viską išplakite. Jeigu kokteilis bus per tirštas papildomai įpilkite vandens. Skanaus!

    Naujausi receptai