Kokosiniai blyneliai Crepes

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

636

kcal
Angliavandeniai

3.6

g
Baltymai

27.1

g
Riebalai

56

g

Ingredientai (2 porcijos)

  • 2 dideli KIAUŠINIAI (114 g)

  • 2 v.š. skysto KOKOSŲ ALIEJAUS (24 g)

  • 2 v.š. SVIESTO (29.6 g)

  • 1/2 a.š. maltos CIBERŽOLĖS (1.1 g)

  • JŪROS DRUSKOS ir PIPIRŲ (5 g)

  • 2 v.š KOKOSŲ MILTŲ (15 g)

  • 1/3 puodelio KOKOSŲ PIENO iš skardinės (83 g)

  • 4 ŠONINĖS JUOSTELĖS keptos ant grotelių (100 g)

  • 10 kubelių OŽKOS SŪRIO (58 g)

Paruošimo instrukcija

  • Išmaišykite kartu kiaušinius, kokosų aliejų, 1 v.š. sviesto, ciberžolę, pipirus ir druską.
  • Gautą masę išmaišykite su kokosų miltais ir pienu.
  • Keptuvėje ištirpinkite 1 v.š. sviesto ir pradėkite kepti crepes blynelius. Iškeptą blynelį perlenkite per pusę ir dar kartą per pusę į trikampėlį. Taip blyneliai išliks šilti.
  • Pašildykite šoninę ir ožkos sūrį. Atidarykite blynelius, sudėkite pašildytą šoninę, ožkos sūrį ir sulankstykite atgal į crepes blynelių formą. Skanaus!

    Naujausi receptai