Kokosiniai blyneliai Crepes
Recipe by Patricia DalyKalorijos
636
kcalAngliavandeniai
3.6
gBaltymai
27.1
gRiebalai
56
gIngredientai (2 porcijos)
2 dideli KIAUŠINIAI (114 g)
2 v.š. skysto KOKOSŲ ALIEJAUS (24 g)
2 v.š. SVIESTO (29.6 g)
1/2 a.š. maltos CIBERŽOLĖS (1.1 g)
JŪROS DRUSKOS ir PIPIRŲ (5 g)
2 v.š KOKOSŲ MILTŲ (15 g)
1/3 puodelio KOKOSŲ PIENO iš skardinės (83 g)
4 ŠONINĖS JUOSTELĖS keptos ant grotelių (100 g)
10 kubelių OŽKOS SŪRIO (58 g)
Paruošimo instrukcija
- Išmaišykite kartu kiaušinius, kokosų aliejų, 1 v.š. sviesto, ciberžolę, pipirus ir druską.
- Gautą masę išmaišykite su kokosų miltais ir pienu.
- Keptuvėje ištirpinkite 1 v.š. sviesto ir pradėkite kepti crepes blynelius. Iškeptą blynelį perlenkite per pusę ir dar kartą per pusę į trikampėlį. Taip blyneliai išliks šilti.
- Pašildykite šoninę ir ožkos sūrį. Atidarykite blynelius, sudėkite pašildytą šoninę, ožkos sūrį ir sulankstykite atgal į crepes blynelių formą. Skanaus!