Keto granolos batonėliai

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

369

kcal
Angliavandeniai

2.8

g
Baltymai

6.3

g
Riebalai

37

g

Ingredientai

  • 3/4 puodelio nesūdytų MAKADAMIJOS RIEŠUTŲ (98 g)

  • 3/4 puodelio GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ puselių (88 g)

  • 50 g susmulkinto JUODOJO ŠOKOLADO, 90% kakavos (50 g)

  • 1/4 puodelio KOKOSO DROŽLIŲ (64 g)

  • 1/2 puodelio blanširuotų MIGDOLŲ (46 g)

  • 1 puodelis LAZDYNO RIEŠUTŲ KREMO (240 g)

  • 1 a.š. VANILĖS EKSTRAKTO be alkoholio (5 g)

  • 2 v.š. KOKOSŲ ALIEJAUS (54 g)

Paruošimo instrukcija

  • Sudėkite makadamijos, graikinius riešutus ir šokoladą į virtuvinį kombainą ir viską sutrinkite iki rupių miltų konsistencijos.
  • Sudėkite kokoso drožles ir migdolus. Keletą kartų sumaišykite.
  • Sumaišykite lazdyno riešutų sviestą, vanilės ekstraktą ir kokosų aliejų.
  • Sumaišykite sausą masę su šlapia ir sudėkite į torto/pyrago skardą. Įdėkite į šaldytuvą ar šaldiklį, kad sustingtų. Kuomet sustings padalinkite į 12 granolos keto batonėlių. Skanaus!

    Naujausi receptai