Keto granolos batonėliai
Recipe by Patricia DalyKalorijos
369
kcalAngliavandeniai
2.8
gBaltymai
6.3
gRiebalai
37
gIngredientai (12 batonėlių)
3/4 puodelio nesūdytų MAKADAMIJOS RIEŠUTŲ (98 g)
3/4 puodelio GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ puselių (88 g)
50 g susmulkinto JUODOJO ŠOKOLADO, 90% kakavos (50 g)
1/4 puodelio KOKOSO DROŽLIŲ (64 g)
1/2 puodelio blanširuotų MIGDOLŲ (46 g)
1 puodelis LAZDYNO RIEŠUTŲ KREMO (240 g)
1 a.š. VANILĖS EKSTRAKTO be alkoholio (5 g)
2 v.š. KOKOSŲ ALIEJAUS (54 g)
Paruošimo instrukcija
- Sudėkite makadamijos, graikinius riešutus ir šokoladą į virtuvinį kombainą ir viską sutrinkite iki rupių miltų konsistencijos.
- Sudėkite kokoso drožles ir migdolus. Keletą kartų sumaišykite.
- Sumaišykite lazdyno riešutų sviestą, vanilės ekstraktą ir kokosų aliejų.
- Sumaišykite sausą masę su šlapia ir sudėkite į torto/pyrago skardą. Įdėkite į šaldytuvą ar šaldiklį, kad sustingtų. Kuomet sustings padalinkite į 12 granolos keto batonėlių. Skanaus!