Keto granola
Recipe by Patricia DalyKalorijos
479
kcalAngliavandeniai
4.1
gBaltymai
6.6
gRiebalai
48.5
gIngredientai (8 porcijos)
1/2 puodelio ištirpinto KOKOSŲ ALIEJAUS (105 g)
1/2 a.š. nealkoholonė VANILĖS EKSTRAKTAS – galima sudėtyje nenaudoti (2.5 g)
1 puodelis smulkintų MIGDOLŲ (92 g)
1 puodelis smulkintų LAZDYNO RIEŠUTŲ (57.5 g)
1/2 puodelio smulkintų GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ (45 g)
1/2 a.š. KARDAMONO MILTELIŲ (0.9 g)
2 v.š. CHIA SĖKLŲ (20 g)
2 a.š. CINAMONO MILTELIŲ (4.6 g)
3 puodeliai KOKOSŲ DROŽLIŲ (255 g)
1 žiupsnelis HIMALAJŲ arba JŪROS DRUSKOS (1 g)
Paruošimo instrukcija
- Įkaitinkite orkaitę 140C.
- Ištirpinkite kokosų aliejų mažame puode ir įdėkite vanilės ekstraktą.
- Visus kitus ingredientus įdėkite į didelį dubenį. Viską išmaišykite. Taip pat papildomai dėl saldumo galite įdėti stevijos.
- Kepimo skardoje patieskite kepimo popierių ir ant jo viską išberkite. Užlašinkite koksų aliejų ir lengvai viską išmaišykite.
- Dėkite kepti apie 20-25 min. Kepant keletą kartų išmaišykite, kad granola nesudegtų.
- Laikykite granolą stikliniame inde iki 1 savaitės. Skanaus!
- Granolą galite paskaninti baltyminiu migdolų kokteiliu! arba valgyti su nesaldintu augaliniu pienu, natūraliu jogurtu.