Keto granola

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

479

kcal
Angliavandeniai

4.1

g
Baltymai

6.6

g
Riebalai

48.5

g

Ingredientai

  • 1/2 puodelio ištirpinto KOKOSŲ ALIEJAUS (105 g)

  • 1/2 a.š. nealkoholonė VANILĖS EKSTRAKTAS – galima sudėtyje nenaudoti (2.5 g)

  • 1 puodelis smulkintų MIGDOLŲ (92 g)

  • 1 puodelis smulkintų LAZDYNO RIEŠUTŲ (57.5 g)

  • 1/2 puodelio smulkintų GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ (45 g)

  • 1/2 a.š. KARDAMONO MILTELIŲ (0.9 g)

  • 2 v.š. CHIA SĖKLŲ (20 g)

  • 2 a.š. CINAMONO MLTELIŲ (4.6 g)

  • 3 puodeliai KOKOSŲ DROŽLIŲ (255 g)

  • 1 žiupsnelis HIMALAJŲ arba JŪROS DRUSKOS (1 g)

Paruošimo instrukcija

  • Įkaitinkite orkaitę 140C.
  • Ištirpinkite kokosų aliejų mažame puode ir įdėkite vanilės ekstraktą.
  • Visus kitus ingredientus įdėkite į didelį dubenį. Viską išmaišykite. Taip pat papildomai dėl saldumo galite įdėti stevijos.
  • Kepimo skardoje patieskite kepimo popierių ir ant jo viską išberkite. Užlašinkite koksų aliejų ir lengvai viską išmaišykite.
  • Dėkite kepti apie 20-25 min. Kepant keletą kartų išmaišykite, kad granola nesudegtų.
  • Laikykite granolą stikliniame inde iki 1 savaitės. Skanaus!

Naujausi receptai