Jūros dumblių ir agurkų salotos
Recipe by Patricia DalyKalorijos
163
kcalAngliavandeniai
3.5
gBaltymai
7.3
gRiebalai
13.3
gIngredientai (4 porcijos)
4 v.š. ALYVUOGIŲ ALIEJAUS (50.4 g)
4 v.š. šviežių LAIMO SULČIŲ ir 2 LAIMO ŽIEVELĖS (60 g)
2 v.š. padažo COCONUT AMINOS (36 g)
2 cm nulupto ir supjaustyto šviežio IMBIERO (5 g)
2 SVOGŪNAI plonai supjaustytų (20 g)
4 puodeliai šviežių ŠPINATŲ (120 g)
1 šviežias AGURKAS (300 g)
120 g garuose virtų PRANCŪZIŠKŲ ŽALIŲJŲ PUPELIŲ (120 g)
60 g JŪROS DUMBLIŲ, Dulse, Nori, Kelp, Arame rūšių (60 g)
Paruošimo instrukcija
- Sumaišykite visus ingredientus skirtus padažui (alyvuogių aliejus, laimas, coconut aminos, česnakas, svogūnai).
- Pamerkite jūros dumblius į vandenį 5 min. ir po to nusausinkite.
- Sudėkite visus likusius salotos ingredientus ir apšlakstykite padažu. Jeigu negalite garuose paruošti žaliųjų pupelių, jas galite užpilti verdanču vandeniu ir palaikyti 2 min. Skanaus!