Jūros dumblių ir agurkų salotos

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

163

kcal
Angliavandeniai

3.5

g
Baltymai

7.3

g
Riebalai

13.3

g

Ingredientai (4 porcijos)

  • 4 v.š. ALYVUOGIŲ ALIEJAUS (50.4 g)

  • 4 v.š. šviežių LAIMO SULČIŲ ir 2 LAIMO ŽIEVELĖS (60 g)

  • 2 v.š. padažo COCONUT AMINOS (36 g)

  • 2 cm nulupto ir supjaustyto šviežio IMBIERO (5 g)

  • 2 SVOGŪNAI plonai supjaustytų (20 g)

  • 4 puodeliai šviežių ŠPINATŲ (120 g)

  • 1 šviežias AGURKAS (300 g)

  • 120 g garuose virtų PRANCŪZIŠKŲ ŽALIŲJŲ PUPELIŲ (120 g)

  • 60 g JŪROS DUMBLIŲ, Dulse, Nori, Kelp, Arame rūšių (60 g)

Paruošimo instrukcija

  • Sumaišykite visus ingredientus skirtus padažui (alyvuogių aliejus, laimas, coconut aminos, česnakas, svogūnai).
  • Pamerkite jūros dumblius į vandenį 5 min. ir po to nusausinkite.
  • Sudėkite visus likusius salotos ingredientus ir apšlakstykite padažu. Jeigu negalite garuose paruošti žaliųjų pupelių, jas galite užpilti verdanču vandeniu ir palaikyti 2 min. Skanaus!

    Naujausi receptai