Grybai su lašiša

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

571

kcal
Angliavandeniai

1.3

g
Baltymai

28

g
Riebalai

50.5

g

Ingredientai (2 porcijos)

  • 1 v.š. kieto KOKOSŲ ALIEJAUS (54 g)

  • 6 dideli GRYBAI (480 g)

  • 2 maži LAŠIŠOS GABALĖLIAI (200 g)

  • 3 v.š. ALYVUOGIŲ TAPENADE (90 g)

  • HIMALAJŲ, JŪROS DRUSOS, PIPIRŲ ir KMYNŲ (10 g)

Paruošimo instrukcija

  • Ištirpinkite kokosų aliejų keptuvėje.
  • Švelniai pakepinkite grybus kartu su lašiša ant vidutinės ugnies iki tol kol pilnai iškeps (apie 10 min).
  • Pagardinkite druska, pipirais, kmynais ir patiekite kartu su alyvuogių tapenade. Skanaus!

Naujausi receptai