Grybai su lašiša
Recipe by Patricia DalyKalorijos
571
kcalAngliavandeniai
1.3
gBaltymai
28
gRiebalai
50.5
gIngredientai (2 porcijos)
1 v.š. kieto KOKOSŲ ALIEJAUS (54 g)
6 dideli GRYBAI (480 g)
2 maži LAŠIŠOS GABALĖLIAI (200 g)
3 v.š. ALYVUOGIŲ TAPENADE (90 g)
HIMALAJŲ, JŪROS DRUSOS, PIPIRŲ ir KMYNŲ (10 g)
Paruošimo instrukcija
- Ištirpinkite kokosų aliejų keptuvėje.
- Švelniai pakepinkite grybus kartu su lašiša ant vidutinės ugnies iki tol kol pilnai iškeps (apie 10 min).
- Pagardinkite druska, pipirais, kmynais ir patiekite kartu su alyvuogių tapenade. Skanaus!
- Grybai su lašiša patiekiami kartu su alyvuogių tapenade!