Ančių kojelės su briuselio kopūstais

Ančių kojelės su briuselio kopūstais

Recipe by Patricia Daly
Kalorijos

152

kcal
Angliavandeniai

2.4

g
Baltymai

5.1

g
Riebalai

13.7

g

Kaip paruošti ančių kojeles?
Ančių kojelės yra idealus patiekalas maitinantis keto mityba, kuriame yra net 81% riebalų ir 19% baltymų. Tik būkite tikri, jog naudojate esantį riebalą ir odą gamindami ančių kojeles. Paruošti yra labai paprasta! Apibarstykite ančiū kojeles druska, pipirais, žolelėmis (čiobrelis ar rozmarinai puikiai tinkami), užlašinkite šiek tiek citrinos sulčių ant viršaus ir šaukite į orkaitą (įkaitintą 200C temperatūroje) 20-25 min. Skanaukite kartu su briuselio kopūstais ir šonine! Skanaus!

Ingredientai

  • 3 v.š. KOKOSŲ ALIEJAUS (81 g)

  • 5 ŠONINĖS JUOSTELĖS (100 g)

  • 1 smulkinta ČESNAKO SKILTELĖ (3 g)

  • 500 g smulkintų BRIUSELIO KOPŪSTŲ (500 g)

  • 1 smulkiai supjaustytas PORAS (130 g)

  • DRUSKOS ir PIPIRŲ (3 g)

  • 3/4 puodelio naminio VIŠTIENOS SULTINIO (188 g)

Paruošimo instrukcija

  • Kokosų aliejumi įkaitintoje keptuvėje kepkite šoninę iki tol kol šoninė taps traški.
  • Išimkite šoninę į lėkštę ir į keptuvę sudėkite briuselio kopūstus (galite perpjauti per pusę), porus, česnakus ir viską pakepinkite apie 5 min.
  • Įdėkite vištienos sultinį, druską ir pipirus. Uždenkite ir patroškinkite 5-10 min. Patiekite kartu su ančių kojelėmis ir šonine. Skanaus!

    Naujausi receptai